Strona 1 z 1
Jaki jezyk?
Napisano 06 październik 2008 - 08:10
Najłatwiejsze - Delphi.
Przydatne - każdy jezyk programowania.
Wszytko zależy od Ciebie ale ja polecam Delphi lub C++.
Jeśli wybierzesz Delphi to masz temat jak zacząć
A C++ to już nie mój jezyk ale polecam "Symfonie C++"
Przydatne - każdy jezyk programowania.
Wszytko zależy od Ciebie ale ja polecam Delphi lub C++.
Jeśli wybierzesz Delphi to masz temat jak zacząć
A C++ to już nie mój jezyk ale polecam "Symfonie C++"
"Dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."
"Aby pisać historię, trzeba być więcej niż człowiekiem, ponieważ autor trzymający pióro wielkiego sędziego, powinien być wolny od wszelkich uprzedzeń, interesów lub próżności"
---------
"Rzecz zdumiewająca, jak dużo jest spraw nieosiągalnych, do których ludzie dochodzą gdy są zdecydowani! Czy do nich należysz?"
---------
"Kiedy kobieta nie ma racji, pierwsza rzecz, którą należy zrobić, to natychmiast ją przeprosić."
---------
"Pieniądze nie są tak dobre, jak zły jest ich brak."
---------
"Jeżeli jest tak źle, że nic się nie da zrobić, to przynajmniej się nie denerwuj."

"Aby pisać historię, trzeba być więcej niż człowiekiem, ponieważ autor trzymający pióro wielkiego sędziego, powinien być wolny od wszelkich uprzedzeń, interesów lub próżności"
---------
"Rzecz zdumiewająca, jak dużo jest spraw nieosiągalnych, do których ludzie dochodzą gdy są zdecydowani! Czy do nich należysz?"
---------
"Kiedy kobieta nie ma racji, pierwsza rzecz, którą należy zrobić, to natychmiast ją przeprosić."
---------
---------
"Jeżeli jest tak źle, że nic się nie da zrobić, to przynajmniej się nie denerwuj."

Napisano 06 październik 2008 - 08:15
Yyy.. Trochę mnie to zaskoczyło...
Delphi chyba do wszystkiego
Bardzo dużo możesz nim zdziałać
Delphi chyba do wszystkiego
Nigdy nie rozmawiaj z debilem. Najpierw sprowadzi cię na swój poziom, a później pokona doświadczeniem.
Google bogiem, SEO nałogiem, AdSense zabawą, a Spam podstawą
Jestem prawdomówny, czasami ironiczny a czasami poprostu miły - to zależy z kim mi przychodzi dyskutować :-P Często żartuje, nie patrząc na to czy ten żart spodoba się innym - ważne aby podobał się mnie. Można by powiedzieć cham? - Możliwe, ale wyrafinowany cham. Zawsze staram się komuś pomóc! - Prostymi metodami, nie korzystając z trudnych, skomplikowanych, wyszukanych słów. Jeżeli nie odpowiada Ci to co piszę.. - prosta rada: Ne czytaj! :-)
1 000 post :) - 17.10.2008 23:19

Google bogiem, SEO nałogiem, AdSense zabawą, a Spam podstawą
Jestem prawdomówny, czasami ironiczny a czasami poprostu miły - to zależy z kim mi przychodzi dyskutować :-P Często żartuje, nie patrząc na to czy ten żart spodoba się innym - ważne aby podobał się mnie. Można by powiedzieć cham? - Możliwe, ale wyrafinowany cham. Zawsze staram się komuś pomóc! - Prostymi metodami, nie korzystając z trudnych, skomplikowanych, wyszukanych słów. Jeżeli nie odpowiada Ci to co piszę.. - prosta rada: Ne czytaj! :-)
1 000 post :) - 17.10.2008 23:19

Napisano 06 październik 2008 - 08:16
Ehhh Delphi to object pascal najczęściej jest używany do aplikacji okienkowych windows ale można w nim zrobić każdy program, tylko trzeba umieć 
Google nie gryzie
Google nie gryzie
"Dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."
---------
---------
---------
---------

---------
---------
---------
---------

Napisano 07 październik 2008 - 04:51
Hm.. łatwe to zależy dla kogo i co będziesz chciał uzyskać. 
Ja ze swojej strony polecę Pythona - http://pl.wikipedia.org/wiki/Python ; http://www.python.rk.edu.pl/
Ja ze swojej strony polecę Pythona - http://pl.wikipedia.org/wiki/Python ; http://www.python.rk.edu.pl/
Napisano 31 maj 2009 - 10:41
no i przede wszystkim Javy nie ma! a według mnie język ten ma obecnie bardzo dużą szanse na zdominowanie rynku programistycznego, jest zdecydowanie bardziej przyjemniejszy i wygodniejszy od C++, jedynym minusem jest to że mimo wszystko jest językiem wolniej działającym ale uniwersalność pod względem platformy sprzętowej i wprowadzone liczne poprawki i ułatwienia w pełni to rekompensują.
Napisano 05 czerwiec 2009 - 08:27
Zacznij od Pascala. Najprostszy język. Ale jeśli tylko chcesz wiązać swoją przyszłość z informatyką. Jeśli tylko ot tak dla pasji to C++.
--------------------------------------------------------------

Napisano 11 czerwiec 2009 - 07:58
Jak na początek polecam delphi ponieważ jest łatwy do opanowania, ale po ukończeniu nauki delphi należy przejść na c++ ponieważ w delphi nie są już robione żadne programy i jest to już mało popularny język. Jeśli chodzi o to jaki język jest najbardziej przydatny to również twierdzę że każdy
"Świat przypomina spokojną sadzawkę. Każdy uczynek, choćby najbłahszy, jest jak kamień wrzucony do tej sadzawki, rozchodzą się od niego coraz szersze kręgi na wodzie aż w końcu cały świat ulega zmianie przez jedno drobne zdarzenie" L.Snicket

Mój PC : MSI K9A2GM-F V3 AMD 740 | AMD Athlon 64 X2 5800 | Goodram 2x1 GB , Kingston 2GB | Palit Radeon HD3870 |HDD WD3200AAKS 320 GB| Zasilacz FSP550 Silent.
Mikrut's Blog ttt

Mój PC : MSI K9A2GM-F V3 AMD 740 | AMD Athlon 64 X2 5800 | Goodram 2x1 GB , Kingston 2GB | Palit Radeon HD3870 |HDD WD3200AAKS 320 GB| Zasilacz FSP550 Silent.
Mikrut's Blog ttt
Strona 1 z 1

Logowanie