Forum komputerowe Dark-PC: internet explorer a portal ludzi pomocy - Forum komputerowe Dark-PC

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

internet explorer a portal ludzi pomocy

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   mistrzu Ikona

• Zaawansowany
  • Ikona
  • Grupa Members
  • Postów 249
  • Rejestracja 12-kwiecieÅ„ 08
  • Interests:webmastering

Napisano 15 sierpień 2008 - 02:16

witam!
wiem że korzystacie z przeróżnych przeglądarek, dlatego chciałbym Was prosić abyście zobserwowali jakie błędy występują na stronie komu1procent.pl na poszczególnych przeglądarkach...
generalnie problemy powinny być na IE ponieważ jak każdy wie Internet Explorer powstał po to aby utrudnić życie webmasterom... ale chciałbym wiedzieć jakie to są dokładnie błędy i na jakich wersjach IE... na wersji 8 nie powinno byc problemów ale na wcześniejszych są , głównie z menu... dlatego proszę o wypisanie tych błędów... jeżeli na innych przeglądarkach jest coś nie tak to też piszcie... zależy mi na wyeliminowaniu tych błędów...
wiem że istnieje strona browsershots.org, ale jednek to nie to samo co praktyczne opinie innych internautów...

jutro wyjeżdżam... wracam za ok.2 tygodnie, więc mam nadzieje że przez ten czas uzbiera się trochę opinii...

pozdrawiam i z góry dzięki...
"Na prostej są szybkie samochody, w zakrętach szybcy kierowcy" A ja... biorę życię na poważnie, tyle że bokiem, zawsze bokiem...

0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   revo Ikona

• Åšrednio zaawansowany
  • PipPip
  • Grupa Banned
  • Postów 92
  • Rejestracja 13-kwiecieÅ„ 08
  • Interests:- Komputery (bardzo ogóle pojÄ™cie. Interesuje siÄ™ naprawdÄ™ wszystkim z dziedziny komputerów).<br />- Motoryzacja ,<br />- Muzyka.

Napisano 19 sierpień 2008 - 05:48

Heh, ja mam Ubuntu i MozilllÄ™ FIrefox. Mi wszystko Å‚adnie i dokÅ‚adnie wyÅ›wietla bez rozjeżðżania itp.
Nie ma jutra bez komputera!
0

Strona 1 z 1