witam!
wiem że korzystacie z przeróżnych przeglądarek, dlatego chciałbym Was prosić abyście zobserwowali jakie błędy występują na stronie komu1procent.pl na poszczególnych przeglądarkach...
generalnie problemy powinny być na IE ponieważ jak każdy wie Internet Explorer powstał po to aby utrudnić życie webmasterom... ale chciałbym wiedzieć jakie to są dokładnie błędy i na jakich wersjach IE... na wersji 8 nie powinno byc problemów ale na wcześniejszych są , głównie z menu... dlatego proszę o wypisanie tych błędów... jeżeli na innych przeglądarkach jest coś nie tak to też piszcie... zależy mi na wyeliminowaniu tych błędów...
wiem że istnieje strona browsershots.org, ale jednek to nie to samo co praktyczne opinie innych internautów...
jutro wyjeżdżam... wracam za ok.2 tygodnie, więc mam nadzieje że przez ten czas uzbiera się trochę opinii...
pozdrawiam i z góry dzięki...
Strona 1 z 1
internet explorer a portal ludzi pomocy
Napisano 15 sierpień 2008 - 02:16
"Na prostej są szybkie samochody, w zakrętach szybcy kierowcy"
A ja... biorę życię na poważnie, tyle że bokiem, zawsze bokiem...
3up.pl - WYZWOLONE DOMENY (darmowe domeny, subdomeny aliasy, wynajem, skup, sprzedaż, zamiana, sponsoring, aliasy e-mail)
________________________________________________________________________________
Portal ludzi pomocy... Ty też możesz pomóc...
________________________________________________________________________________
Portal ludzi pomocy... Ty też możesz pomóc...
Strona 1 z 1

Logowanie