Forum komputerowe Dark-PC: lenin - Forum komputerowe Dark-PC

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

lenin

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   lenin Ikona

• Ekspert =]
  • Ikona
  • Grupa VIP
  • Postów 356
  • Rejestracja 30-kwiecień 08

Napisano 30 kwiecień 2008 - 09:06

Ja jestem Łukasz z Poznania. Interesuje się ogólnie informatyką: po trochu z wszystkiego: grafika, webmastering, programowanie. Lat mam 15 {SMILIES_PATH}/icon_mrgreen.gif
Pozdrawiam
Niewątpliwie byłoby lepiej, gdyby świat był inaczej urządzony:gdybyś był otoczony wyłącznie życzliwymi ludzmi, pomocnymi i wspierajacymi, pełnymi uznania dla twoich zalet i uroków, ale też wyrozumienia dla twoich słabości i felerów.Pomyślałem że mógłbym zachęcic cię do tego, żebyś nie czekał, aż tak będzie, tylko zabrał się do zmieniania swiata.Jak? Traktując innych w taki sposób, w jaki sam chciałbyś być traktowany. Możesz zacząć od siebie i swoich najbliższych, swojego miejsca pracy czy nauki.Sądzisz, że nic ci nie wyjdzie w pojedynkę?Dookoła masz pełno sojuszników, chociaż zapewne oni sami o tym jeszcze nie wiedzą. Kto może być twoim sprzymierzeńcem? Każdy.Przecież wszyscy-podobnie jak ty -marzą o tym, żeby spotkać się z akceptacją i miłością. Tylko, że ktoś musi zacząć i nie ma żadnego powodu , żebyś to nie był TY

Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Adek Ikona

• AsKiY
  • Ikona
  • Grupa Members
  • Postów 321
  • Rejestracja 14-kwiecień 08
  • Interests:Delphi

Napisano 26 sierpień 2008 - 06:36

hej lenin kolego xD
Gdy w pewnym momencie Twojej codzienności potrąci Cię na przejściu dla pieszych samochód, połóż się leniwie na ulicy, roześmiej się życiu w twarz i powiedz, że i tak jesteś dzisiaj senny.

Dołączona grafika Dołączona grafika
0

Strona 1 z 1