Strona 1 z 1
Skin forum Dark-PC
Napisano 29 marzec 2009 - 12:47
Witajcie,
Z góry przepraszam, jeśli napisałem temat w nieodpowiednim miejscu, bowiem nie zauważyłem działu zawierającego przesłanie typu propozycje.
Jeśli temat jest nie tak, proszę o przeniesienie do odp. działu.
Moja propozycja odnosi się do skina forum. Ten standardowy jest fajny, lecz wiele for komputerowych na IP.Board go używa, więc proponuję wgrać podobnego skina, lecz o innej kolorystyce.
Konkretnie, mam na myśli tego oto darmowego skina.
Oczywiście jest to tylko propozycja, którą do rozpatrzenia pozostawiam Wam.
Pozdrawiam,
GeXeM
Z góry przepraszam, jeśli napisałem temat w nieodpowiednim miejscu, bowiem nie zauważyłem działu zawierającego przesłanie typu propozycje.
Jeśli temat jest nie tak, proszę o przeniesienie do odp. działu.
Moja propozycja odnosi się do skina forum. Ten standardowy jest fajny, lecz wiele for komputerowych na IP.Board go używa, więc proponuję wgrać podobnego skina, lecz o innej kolorystyce.
Konkretnie, mam na myśli tego oto darmowego skina.
Oczywiście jest to tylko propozycja, którą do rozpatrzenia pozostawiam Wam.
Pozdrawiam,
GeXeM
Napisano 29 marzec 2009 - 12:50
ten skin niczym się nie różni od aktualnego , chyba że źle widzę . Temat przenoszę do odpowiedniego działu.
"Świat przypomina spokojną sadzawkę. Każdy uczynek, choćby najbłahszy, jest jak kamień wrzucony do tej sadzawki, rozchodzą się od niego coraz szersze kręgi na wodzie aż w końcu cały świat ulega zmianie przez jedno drobne zdarzenie" L.Snicket

Mój PC : MSI K9A2GM-F V3 AMD 740 | AMD Athlon 64 X2 5800 | Goodram 2x1 GB , Kingston 2GB | Palit Radeon HD3870 |HDD WD3200AAKS 320 GB| Zasilacz FSP550 Silent.
Mikrut's Blog ttt

Mój PC : MSI K9A2GM-F V3 AMD 740 | AMD Athlon 64 X2 5800 | Goodram 2x1 GB , Kingston 2GB | Palit Radeon HD3870 |HDD WD3200AAKS 320 GB| Zasilacz FSP550 Silent.
Mikrut's Blog ttt
Napisano 29 marzec 2009 - 01:07
Skin który Ty proponujesz jest niemal że identyczny jak ten którego aktualnie używamy , myślę że to samo powie Ci każdy inny użytkownik tego forum.
"Świat przypomina spokojną sadzawkę. Każdy uczynek, choćby najbłahszy, jest jak kamień wrzucony do tej sadzawki, rozchodzą się od niego coraz szersze kręgi na wodzie aż w końcu cały świat ulega zmianie przez jedno drobne zdarzenie" L.Snicket

Mikrut's Blog ttt

Mikrut's Blog ttt
Napisano 30 marzec 2009 - 10:55
ale ładniejszy
jestem za.
Piotr Miłoszewicz
House-PC.pl
Forum Komputerowe
"Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem."
House-PC.pl
Forum Komputerowe
"Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem."
Napisano 02 kwiecień 2009 - 03:45
Użytkownik sindbad1996 dnia 2.04.2009, 14:28 napisał
A ja byłbym do tego skłonny, aby Else (lub ktoś z teamu) wykonał layout.
Byłby tylko nasz, a tego layouta i proponowanego również, używa ok. 1000 for....
Byłby tylko nasz, a tego layouta i proponowanego również, używa ok. 1000 for....
Osobiście to sądzę że to nie ma już sensu tworzyć nowego autorskiego stylu na Nasze forum.
Dlaczego?
A no dlatego że już wielkimi krokami zbliża się do Nas IPB 3 , obecnie jest dostępna wersja beta.
Proponowałbym poczekać aż wyjdzie stabilna wersja IPB i wtedy się zastanowić.
Takie jest moje zdanie w tej sprawie.
Napisano 04 kwiecień 2009 - 11:59
Fajny skin ... Tylko czemu posłużyłeś się moim nickiem ?

Mikrut's Blog ttt

Mikrut's Blog ttt
Napisano 04 kwiecień 2009 - 01:14
nic ciekawego, ale kto będzie kodował?
Piotr Miłoszewicz
House-PC.pl
Forum Komputerowe
House-PC.pl
Forum Komputerowe
Strona 1 z 1

Logowanie