Witam. Gdy chcę włączyć grę TrackMania Nations wyskakuje mi okienko które jest pokazane TUTAJ , posiadam system operacyjny windows Vista home premium 32 bity. Z góry dzięki za pomoc.
Strona 1 z 1
Problem z włączeniem gry
Napisano 11 listopad 2008 - 10:42
"Świat przypomina spokojną sadzawkę. Każdy uczynek, choćby najbłahszy, jest jak kamień wrzucony do tej sadzawki, rozchodzą się od niego coraz szersze kręgi na wodzie aż w końcu cały świat ulega zmianie przez jedno drobne zdarzenie" L.Snicket

Mój PC : MSI K9A2GM-F V3 AMD 740 | AMD Athlon 64 X2 5800 | Goodram 2x1 GB , Kingston 2GB | Palit Radeon HD3870 |HDD WD3200AAKS 320 GB| Zasilacz FSP550 Silent.
Mikrut's Blog ttt

Mój PC : MSI K9A2GM-F V3 AMD 740 | AMD Athlon 64 X2 5800 | Goodram 2x1 GB , Kingston 2GB | Palit Radeon HD3870 |HDD WD3200AAKS 320 GB| Zasilacz FSP550 Silent.
Mikrut's Blog ttt
Napisano 11 listopad 2008 - 10:48
Zaktualizuj sterowniki od karty graficznej do najnowszych, a jeśli masz najnowsze to odinstaluj, wyczyść rejestr i z powrotem zainstaluj
Nigdy nie rozmawiaj z debilem. Najpierw sprowadzi cię na swój poziom, a później pokona doświadczeniem.
Google bogiem, SEO nałogiem, AdSense zabawą, a Spam podstawą
Jestem prawdomówny, czasami ironiczny a czasami poprostu miły - to zależy z kim mi przychodzi dyskutować :-P Często żartuje, nie patrząc na to czy ten żart spodoba się innym - ważne aby podobał się mnie. Można by powiedzieć cham? - Możliwe, ale wyrafinowany cham. Zawsze staram się komuś pomóc! - Prostymi metodami, nie korzystając z trudnych, skomplikowanych, wyszukanych słów. Jeżeli nie odpowiada Ci to co piszę.. - prosta rada: Ne czytaj! :-)
1 000 post :) - 17.10.2008 23:19

Google bogiem, SEO nałogiem, AdSense zabawą, a Spam podstawą
Jestem prawdomówny, czasami ironiczny a czasami poprostu miły - to zależy z kim mi przychodzi dyskutować :-P Często żartuje, nie patrząc na to czy ten żart spodoba się innym - ważne aby podobał się mnie. Można by powiedzieć cham? - Możliwe, ale wyrafinowany cham. Zawsze staram się komuś pomóc! - Prostymi metodami, nie korzystając z trudnych, skomplikowanych, wyszukanych słów. Jeżeli nie odpowiada Ci to co piszę.. - prosta rada: Ne czytaj! :-)
1 000 post :) - 17.10.2008 23:19

Napisano 11 listopad 2008 - 10:52
"Twoje sterowniki od karty graficznej nie zostały znalezione. Zainstaluj je aby uruchomić aplikacje"
Jakie masz sterowniki, kartę. ? Zobacz na jakim systemie działa ta gra bo w Viście większość aplikacji DOS'a nie działa.
Może po prostu gra nie ma wspomagania w najnowszych sterownikach, kartach.
Jakie masz sterowniki, kartę. ? Zobacz na jakim systemie działa ta gra bo w Viście większość aplikacji DOS'a nie działa.
Może po prostu gra nie ma wspomagania w najnowszych sterownikach, kartach.
"Dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."
"Aby pisać historię, trzeba być więcej niż człowiekiem, ponieważ autor trzymający pióro wielkiego sędziego, powinien być wolny od wszelkich uprzedzeń, interesów lub próżności"
---------
"Rzecz zdumiewająca, jak dużo jest spraw nieosiągalnych, do których ludzie dochodzą gdy są zdecydowani! Czy do nich należysz?"
---------
"Kiedy kobieta nie ma racji, pierwsza rzecz, którą należy zrobić, to natychmiast ją przeprosić."
---------
"Pieniądze nie są tak dobre, jak zły jest ich brak."
---------
"Jeżeli jest tak źle, że nic się nie da zrobić, to przynajmniej się nie denerwuj."

"Aby pisać historię, trzeba być więcej niż człowiekiem, ponieważ autor trzymający pióro wielkiego sędziego, powinien być wolny od wszelkich uprzedzeń, interesów lub próżności"
---------
"Rzecz zdumiewająca, jak dużo jest spraw nieosiągalnych, do których ludzie dochodzą gdy są zdecydowani! Czy do nich należysz?"
---------
"Kiedy kobieta nie ma racji, pierwsza rzecz, którą należy zrobić, to natychmiast ją przeprosić."
---------
"Pieniądze nie są tak dobre, jak zły jest ich brak."
---------
"Jeżeli jest tak źle, że nic się nie da zrobić, to przynajmniej się nie denerwuj."

Napisano 11 listopad 2008 - 11:04
Sterowniki mam Ati Catalist 7.10 właśnie pobieram najnowsze 8.10 , a karte graficzną Ati Xpress 1270
EDIT //: Aktualizowałem sterowniki i nadal nie mogę uruchomić te gry.
EDIT //: Aktualizowałem sterowniki i nadal nie mogę uruchomić te gry.
"Świat przypomina spokojną sadzawkę. Każdy uczynek, choćby najbłahszy, jest jak kamień wrzucony do tej sadzawki, rozchodzą się od niego coraz szersze kręgi na wodzie aż w końcu cały świat ulega zmianie przez jedno drobne zdarzenie" L.Snicket

Mikrut's Blog ttt

Mikrut's Blog ttt
Napisano 11 listopad 2008 - 01:59
na gre PPM>właściwości>Zgodność>Uruchom ten program w trybie: windows xp (service pack)
Piotr Miłoszewicz
House-PC.pl
Forum Komputerowe
"Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem."
House-PC.pl
Forum Komputerowe
"Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem."
Napisano 11 listopad 2008 - 03:03
siwymilek to też nie pomaga.

Mikrut's Blog ttt

Mikrut's Blog ttt
Napisano 11 listopad 2008 - 03:28
Piotr Miłoszewicz
House-PC.pl
Forum Komputerowe
House-PC.pl
Forum Komputerowe
Napisano 11 listopad 2008 - 06:34
okienko komunikatem się nie pokazuje tylko gdy się włączy pierwsze menu gry po kliknięciu na play game nic się nie robi tylko to okienko się zamyka.

Mikrut's Blog ttt

Mikrut's Blog ttt
Napisano 11 listopad 2008 - 06:51
Użytkownik Mikrut dnia 11.11.2008, 18:34 napisał
okienko komunikatem się nie pokazuje tylko gdy się włączy pierwsze menu gry po kliknięciu na play game nic się nie robi tylko to okienko się zamyka.
ale byłem blisko
Piotr Miłoszewicz
House-PC.pl
Forum Komputerowe
House-PC.pl
Forum Komputerowe
Strona 1 z 1

Logowanie