Witam ponownie
Nie zwykłem planować sobie pracy, ale dla takiego projektu, jakim jest Fx7 warto to sobie zrobić. Plan pracy - rzecz jasna

Przedstawię go jednak nie tutaj, a na blogu przygotowanym specjalnie dla celów informacyjnych

Z każdymi nowymi wprowadzonymi zmianami będę aktualizował blog, a Wy dzięki temu będziecie mogli na bieżąco śledzić postępy mojej pracy
Aktualna "wersja" Fx7 to jeszcze nie CMS, ale roboczo oznaczyłem ten "twór" v.0.0.3
0.
0.1
Druga cyferka zmienia się, gdy nastąpią większe zmiany, ale nie będą one na tyle duże, aby podwyższyć wersję rozwojową. Przykładowo druga cyferkę zmienię, gdy dodam jakąś funkcję do CMSa, lub znacząco zmodyfikuję którąś z już istniejących.
0.0.
1
Ostatnia cyferka będzie się zmieniała najczęściej

A to dlatego, że z każda nową dawką kodu ta cyferka będzie się zwiększać

Przenoszę dyskusję na bloga, aby mieć wszystko pod ręką. Tematu oczywiście nie zamykam, zostawiam do ogólnych rozmów ad. Fx7 i przyszłości vortalu.
Adres bloga:
Kliknij tutaj
Zapraszam do śledzenia prac nad CMSem i zostawiania komentarzy. Są one bardzo ważne. Z punktu widzenia twórcy nie jestem w stanie wyłapać rzeczy, jakie denerwują użytkowników i przyszłych redaktorów vortalu. Tak więc wszelkie pomysły i sugestie proszę pisać raczej na blogu, gdzie zresztą będę prowadził dziennik zmian w tym tworze, który ma na celu być pełnosprawnym CMSem :]
Pozdrawiam, Foxter