Forum komputerowe Dark-PC: Jak zarabiać na bux.to - Forum komputerowe Dark-PC

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Jak zarabiać na bux.to

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Ryco Ikona

• Ekspert =]
  • Ikona
  • Grupa Members
  • Postów 1137
  • Rejestracja 06-marzec 08
  • Interests:Informatyka, Sport

Napisano 31 marzec 2008 - 09:17

Z pewnością słyszałeś kiedyś o możliwości zarabiania prawdziwych pieniędzy siedząc przed komputerem i klikając w linki. Jest to całkowita prawda niemniej jednak żeby zaczać zarabiać trzeba się zarejestrować i załozyć 2 specjalne konta (CAŁKOWICIE ZA DARMO!)

Czym jest BUX?

W Bux możesz zarabiać poprzez klikanie w linki i oglądanie stron reklamodawców. Proces zarabiania jest bardzo prosty. Wystarczy kliknąć w link i pozostać na wyświetlonej stronie przez 30 sekund, aby dostać pieniądze. Możesz zgarnąć więcej pieniędzy, jeżeli polecisz Bux znajomym! Dostaniesz do 0,01$ za każdą stronę odwiedzoną przez Ciebie i tyle samo za każdą stronę odwiedzoną przez Twoich poleconych. Płatności są realizowane na konto PayPal.

Dzięki tej stronie cały proces rejestracji zajmie ci dosłownie CHWILĘ a korzystanie z konta BUX bedzie dziecinnie proste.

A oto co nam oferuje firma Bux:

* Każdy link o wartości 0.01$!

* 1 poziom poleconych - 100%!

* Minimum do wypłaty - tylko 10$!

* Nie musimy odbierać poczty - klikamy tylko w linki na stronie Buxa

* Dziennie do wyklikania ok. 10 linków - zajmie to nam ok. 5 min... A teraz trochę kalkulacji:

* 10 Twoich kliknięć = 0.10$

* 10 kliknięć Twoich 10 poleconych = 1$

* Dzienny zarobek = 1.10$

* Tygodniowy zarobek = 7.70$

* Miesięczny zarobek = 33$ Jak widać, już przy 10 poleconych uzbieranie minimum nie jest problemem.

Krok po korku - czyli jak zacząć zarabiać

Najpierw musimy założyć sobie konto na Pay Pal. Jest ono całkowicie darmowe i umożliwi nam przelanie uzbieranych pieniędzy na nasze prawdziwe konto bankowe bądź przez przekaz.

Krok 1 - Konto Pay Pal

1. Klikamy w
http://www.alertpay.com i wchodzimy na stronę alert Pay

2. Klikamy w Dołączona grafika po prawej.

3. Z dostępnych opcji wybieramy Personal Starter, wybieramy język i naciskamy Get Started

4. Wypełniamy cały formularz, podajemy maila a na dole oprócz zaakceptowania regulaminu przepisujemy kod z obrazka. Następnie klikamy ZAŁÓŻ KONTO.

5. Kiedy pytają nas o kartę kredytową dajemy ANULUJ

6. Teraz sprawdzamy maila i klikamy w link aktywacyjny. Pierwsze konto założone {SMILIES_PATH}/icon_e_smile.gif

Krok 2 - Konto BuX

1. Klikamy w link poniżej:
http://bux.to/?r=Ryco14

1.Klikamy na Register i wypełniamy pole rejestracyjne ( polu refer zostawiamy tak jak jest podane (Ryco14 - dzięki temu ja stane się twoim promotorem a ty dzięki zaproszeniu ode mnie będziesz mógł zacząć zarabiać)

2. W formach płatności zaznaczamy alertPay i wpisujemy maila na którego zarejestrowaliśmy konto alertPay.

3. Po zakończeniu rejestracji czekamy na maila z linkiem aktywującym do naszego konta.

4.Teraz pozostaje nam tylko zalogować się na naszym koncie Bux.

Jak zacząć zarabiać?

Klikamy w Surf Ads

i już widzimy pierwsze linki które do nas docierają {SMILIES_PATH}/icon_e_smile.gif Wystarczy teraz tylko klikać ( na górze pojawi się zawsze informacja ile nalezy odczekać- czasem jest to 30 sekund a czasem od razu dostajemy naszą kase {SMILIES_PATH}/icon_e_smile.gif)

Korzystając z usługi BUX nie musisz sie martwić o spam w twojej poczcie! Wszystkie linki przychodzą na twoje konto a nie na e mail! {SMILIES_PATH}/icon_e_smile.gif Jak zarabiać więcej? Zaproś swoich znajomych do BUXA! Klikając w My Stats po lewej stronie zobaczysz link (z twoim nickiem na końcu) - podaj go znajomemu tak jak ja tobie {SMILIES_PATH}/icon_e_smile.gif Dzięki temu za każde jego kliknięcie ty również zarabiasz {SMILIES_PATH}/icon_e_smile.gif

Jeśli zapiszesz się jako czyjś polecony dostanmiesz dodatkowo 0,05$ (5centów)

Surf Ads - Najważniejsza zakładka. Tam znajdują się linki, w które będziemy klikać.
My Stats - Tam znajdują się nasze statystyki, ilość poleconych, ilość zarobionych pieniędzy itp.
How - Ta zakładka jest mało ważna. Ukazuje w jaki sposób zarabiamy tam pieniądze. W języku Angielskim.
FAQ - Zawiera zbiór najczęściej zadawanych pytań i odpowiedzi.
Advertise - Tam możemy zamówić plan reklamowy dla naszej strony. Raczej Ciebie to nie interesuje {SMILIES_PATH}/icon_e_smile.gif
Contact- Informacje dot. kontaktu z ekipą Bux.to
Cashout/Convert - Tutaj możemy wypłacić pieniądze lub wykupić reklame.
My History - Tutaj możesz zobaczyć wszystkie zrealizowane wypłaty jak i oczekujące wypłaty.
My Profile - Tutaj możesz zmienić swoje dane, adres mail.
Referrals for you - Tutaj jest możliwość wykupienia pakietu poleconych.
Upgrade - Tutaj możemy wykupić premiowane członkostwo.
Messenger - Komunikator online Bux.to.
Logout - Wyloguj się.

Nigdy nie rozmawiaj z debilem. Najpierw sprowadzi cię na swój poziom, a później pokona doświadczeniem.
Google bogiem, SEO nałogiem, AdSense zabawą, a Spam podstawą

Jestem prawdomówny, czasami ironiczny a czasami poprostu miły - to zależy z kim mi przychodzi dyskutować :-P Często żartuje, nie patrząc na to czy ten żart spodoba się innym - ważne aby podobał się mnie. Można by powiedzieć cham? - Możliwe, ale wyrafinowany cham. Zawsze staram się komuś pomóc! - Prostymi metodami, nie korzystając z trudnych, skomplikowanych, wyszukanych słów. Jeżeli nie odpowiada Ci to co piszę.. - prosta rada: Ne czytaj! :-)

1 000 post :) - 17.10.2008 23:19

Dołączona grafika

Dołączona grafika
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   dawidos Ikona

• Początkujący
  • Ikona
  • Grupa Members
  • Postów 11
  • Rejestracja 11-marzec 08

Napisano 07 kwiecień 2008 - 04:34

bardzo łatfo sie zarabia a nie tzreba prawie nic robić {SMILIES_PATH}/icon_e_biggrin.gif
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Ryco Ikona

• Ekspert =]
  • Ikona
  • Grupa Members
  • Postów 1137

Napisano 07 kwiecień 2008 - 05:17

Cytat

bardzo łatfo sie zarabia a nie tzreba prawie nic robić {SMILIES_PATH}/icon_e_biggrin.gif

Gorzej się nie da napisać?!

Ja dziś zleciłem przelew 10$... Jeśli mi przeleje dam dowód...
Nigdy nie rozmawiaj z debilem. Najpierw sprowadzi cię na swój poziom, a później pokona doświadczeniem.

Jestem prawdomówny, czasami ironiczny a czasami poprostu miły - to zależy z kim mi przychodzi dyskutować :-P Często żartuje, nie patrząc na to czy ten żart spodoba się innym - ważne aby podobał się mnie. Można by powiedzieć cham? - Możliwe, ale wyrafinowany cham. Zawsze staram się komuś pomóc! - Prostymi metodami, nie korzystając z trudnych, skomplikowanych, wyszukanych słów. Jeżeli nie odpowiada Ci to co piszę.. - prosta rada: Ne czytaj! :-)

Dołączona grafika

Dołączona grafika
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Sulejman Ikona

• Zaawansowany
  • Ikona
  • Grupa VIP
  • Postów 121
  • Rejestracja 09-marzec 08

Napisano 04 lipiec 2008 - 11:35

to oszuści. nie wypłacają. może wypłacą 1na 1000 osób.
Twoja sygnatura była niezgodna z regulaminem i została usunięta
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Ryco Ikona

• Ekspert =]
  • Ikona
  • Grupa Members
  • Postów 1137

Napisano 04 lipiec 2008 - 11:41

Koledze wypłacili po 5-6 miesiącach... Ja nadal czekam...

Dołączona grafika

Dołączona grafika
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   Sulejman Ikona

• Zaawansowany
  • Ikona
  • Grupa VIP
  • Postów 121
  • Rejestracja 09-marzec 08

Napisano 05 lipiec 2008 - 07:59

czekaj do usranej śmierci i tych pieniędzy nie zobaczysz